DESPRE NOI - HOTEL VLASCA

GIURGIU este orasul cel mai important al ROMANIEI la granita de sud, prin el facandu-se legaturi pe podul GIURGIU-RUSE cu BULGARIA, GRECIA, TURCIA si ORIENTUL APROPIAT spre sud si cu restul ROMANIEI pe directia nord, fiind tranzitat de drumul european E85, de calea ferata BUCURESTI-SOFIA-SALONIC si ISTAMBUL precum si de drumurile fluviale de la Dunarea de Jos, aici existand si un important port de calatori si marfuri.

HOTEL VLASCA se afla in GIURGIU, in estul municipiului la 200 m de Turnul Ceasornicului, pe strada Portului nr. 12. Acesta este clasificat ca fiind un hotel de 2 stele si dispune de spatii de cazare intr-un nr. de 28 camere din care: 2 apartamente, 3 garsoniere, 1 camera cu trei paturi, 22 camere cu doua paturi. Camerele au grup sanitar propriu cu cada sau cabina dus, apa calda, TV color pe cablu, aer conditionat, telefon, room-service, mic dejun inclus in pretul camerei.

Alte servicii pe care vi le poate oferi HOTEL VLASCA sunt: spalatorie lenjerie personala, rezervari, inchirieri auto, excursii, pastrarea valorilor in conditii de siguranta la receptie. Parcarea auto este gratuita in incinta interioara.

HOTEL VLASCA mai dispune de un restaurant cu o capacitate de 150 locuri si o sala de conferinte de 26 de locuri.

REVELION 2013 !!!
Au mai ramas foarte putine zile pana la venirea Noului An. Cu aceasta ocazie RESTAURANTUL VLASCA, din incinta Hotelului Vlasca, va asteapta sa petreceti trecerea dintre ani intr-o atmosfera calduroasa si prietenoasa, alaturi de cei dragi, in compania uneia dintre cele mai bune formatii romanesti de muzica populara: ANSAMBLUL BURNASUL!

mai mult...